Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over Grytec

Onze aanpak en werkwijze

Kiest u voor Grytec? Dan kiest u voor een perfecte installatie en aanpassingen van uw liftsysteem.
Wij werken met kwaliteitsmateriaal en zijn hierdoor niet de goedkoopste op de Belgische markt, maar wij willen onze naam associëren aan degelijk en bedrijfszekerheid .De jaren ervaring en vakkennis van onze installateurs zorgen ervoor dat uw lift zorgvuldig gemonteerd, onderhouden en eventueel hersteld wordt. Van huisliften en goederen- of autoliften tot automatische parkeersystemen .
Een correcte installatie en veilige werking van uw lift staan bij ons steeds voorop.
Wij hebben de kennis van alle lifttypes van de multinatials op de markt zo kunnen wij deze herstellen ,onderhouden en moderniseren 
Bij ons staat de gebruiker op de eerste rij in zowel onderhoud herstellingen als telefonisch contact .
Ook vinden wij het belangrijk dat de lift word geplaatst volgens de noden van de eindgebruiker .

Wij bieden u voor alle lifttypes maatwerk. U kan bijgevolg een directe aanpak verwachten waarbij wij samen met u ter plaatse uw mogelijkheden overlopen en u begeleiden in uw keuze. Wij voeren uw installatie uit met respect voor deadlines en werken in het geval van een liftmontage in een woning, horecaruimte of kantoor, met respect voor de bewoners en werkzaamheden.

Hebt u nood aan verschillende aannemers in het geval van aanpassingen aan uw interieur? Dan verzorgen wij de volledige opvolging van de werken en verlaten de ruimte na de installatie volledig proper en zorgvuldig afgewerkt. Grytec biedt u steeds een totaalinstallatie met de zaakvoerder als uw direct aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens de montage. Ook voor onderhoud en herstellingen kan u rekenen op een vlotte communicatie, terwijl u voor een dringende depannage steeds 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bij Grytec terecht kan.
 

Kwaliteitsliften met gebruikscomfort, efficiënt energieverbruik en veiligheid

Voor uw lift geeft Grytec de voorkeur aan liftsystemen vervaardigd in kwaliteitsmaterialen en voorzien van technische systemen die volledig voldoen aan de meest recente Europese richtlijnen. Zo wordt een duurzame, comfortabele en veilige werking van uw lift verzekerd. Grytec is dealer van het Duitse Lodige en MP lift . Grytec werkt reeds enkele jaren nauw samen met liftfabrikanten BKG , Büter die diverse onderhoudsvriendelijke elektrische en hydraulische liften met de vereiste materiaalkwaliteit, technische efficiëntie en esthetische afwerking leveren.
 

Het Grytec team: vakkennis, ervaring en specialisatie

Het team wordt naargelang het uit te voeren project door de zaakvoerder samengesteld uit vaste medewerkers en techniekers van Lodige Benelux . Zo wordt de montage en installatie van uw lift steeds uitgevoerd door een team van gespecialiseerde en ervaren technici onder zijn directe leiding en opvolging vanuit Lodige benelux 
Sinds kort verdeeld Grytec in samenwerking met WEP de parkeerhulpsystemen van Klaus Multiparking GmbH  en hebben wij de exclusiviteit voor Huisliften en platformliften van Aritco 

Wenst u meer info over onze werking of vraagt u zich af welk liftsysteem voor u gepast is? Neem dan snel contact met ons op en leg een afspraak voor een bezoek bij u ter plaatse met ons vast.

Contacteer ons