Grytec - Liften - Elektrische installaties & montage

Grytec installeert elektrische en hydraulische liften in woningen, openbare ruimtes, horeca, garages en industriële ruimtes. Liftinstallateur Grytec staat eveneens in voor grondig liftonderhoud en herstellingen.

Uw huidige lift aanpassen naar de huidige wetgeving , zowel kleine als totaalrenovaties en wij  zorgen voor de nodige keuringsattesten 

U kan bij ons terecht voor het plaatsen van comfortabele huisliften, diverse goederen-, platform- en schaarliften met hoog hefvermogen, autoliften, en vlotte keukenliften. Wij monteren uw lift volledig op maat van uw beschikbare ruimte en behoeftes, en dit zowel in nieuwbouw als in bestaande panden.

Vraagt u zich af welke lift voor u geschikt is en wat uw installatie mogelijkheden zijn? Contacteer ons snel voor een bezoek bij u ter plaatse of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

Wij hebben een permanentie van 7d /24h voor heel West - en Oostvlaanderen 

Officieel dealer van :

Wat we doen

Meer info
Goederenliften
Grytec specialiseerd zich in installatie van goederenliften met verschillende hefvermogens en afzetmogelijkheden op verschillende niveaus. Wij bieden oplossingen voor alle sectoren van logistiek naar industrie alsook voeding en detailhandel

Deze hydraulisch aangedreven liften en kettingheffers van kwaliteitsmerk Lodige worden door Grytec geïnstalleerd volgens gevraagde afmetingen, met een 24u/7d service  . 
Meer info
Autoliften en draaiplatformen
Op zoek naar de perfecte oplossing voor uw parkeerproblemen?

Met een duurzame autolift optimaliseert u alle beschikbare parkeerruimte, terwijl een autodraaiplatform de ideale oplossing kan zijn voor een te krappe manoeuvreerruimte in uw garage.
Meer info
Service- en keukenliften
Hebt u een snelle keukenlift in uw restaurant nodig? Of wenst u een vlotte service- of dossierlift voor uw winkel of kantoorgebouw? Maar ook voor privegebruik kunnen wij zorgen voor de gepaste lift die voor ieder een oplossing bied .
Wij hebben alle belangrijkste wisselstukken op vooraad zodat we snel uw lift terug operationeel kunnen krijgen .

Grytec installeert verschillende types elektrische kleingoederenliften op maat in bestaande en nieuwbouw panden. Ze bieden snel en veilig verticaal transport van goederen en vergen weinig onderhoud.
Meer info
Schaarliften en schaartafels
Bent u op zoek naar een geschikte lift voor het overbruggen van hoogteverschillen in uw werkproces of het verticaal en/of horizontaal verplaatsen van zware lasten en auto's?

Dan kan de installatie van een duurzame, hydraulische schaarlift of schaartafel door Grytec een oplossing op uw maat zijn.

Daar de concurrentie stopt  gaan wij door met een degelijke depannagedienst zowel in West als in Oost-vlaanderen 24/7 zonder uitzondering dag-nacht, zon of feestdag staan onze techniekers klaar .
Meer info
Huisliften
Grytec specialiseert zich in de installatie van elektrische huisliften. Dit type lift neemt weinig ruimte in en is ideaal voor privé woningen, kleinere kantoren en winkels.

Hebt u nood aan een kleine lift in huis? Grytec monteert een compacte en veilige personenlift volledig op maat van uw woning.
Meer info
Personenliften nieuw en verbouwingen

Bent u op zoek naar een comfortabele en kwaliteitsvolle personenlift voor een kleiner appartementsgebouw, kantoor of commercieel pand met meerdere verdiepingen?

Grytec monteert zowel hydraulische personenliften als elektrische tractieliften zonder machinekamer.

Ook doet Grytec van bestaande liften aanpassingen gaande van kleine aanpassingen voor risicoanalyse tot complete ombouwingen ,met nieuwe sturing , motor en vernieuwen liftkooien 

Meer info
Invalide verticale hefplatform

De EasyLift is zeer eenvoudig te bedienen.
De bedienknoppen worden onderaan en bovenaan op de muur bevestigd. Vanuit de bedienknop vertrekt een kabel naar de lift. Men kan een paaltje voorzien voor de knop op de te bevestigen (optie)
Het roepen van de lift naar het gewenste niveau gebeurd via de oproepknoppen beneden en boven.
De hef- en daalbeweging van de lift kan vanaf het platform gestuurd worden.
Alle beveiligingsfuncties worden automatisch gecontroleerd.

Laatste referenties

ombouwing kortrijk Kortrijk
Brugse boekhandel Brugge Centrum
Huislift Oostkamp Oostkamp
Schaartafel garage Meulebeke

Contacteer ons