Grytec - Liften - Elektrische installaties & montage

Grytec installeert elektrische en hydraulische liften in woningen, openbare ruimtes, horeca, garages en industriële ruimtes. Liftinstallateur Grytec staat eveneens in voor grondig liftonderhoud en herstellingen.

U kan bij ons terecht voor het plaatsen van comfortabele huisliften, diverse goederen-, platform- en schaarliften met hoog hefvermogen, autoliften, en vlotte keukenliften. Wij monteren uw lift volledig op maat van uw beschikbare ruimte en behoeftes, en dit zowel in nieuwbouw als in bestaande panden.

Vraagt u zich af welke lift voor u geschikt is en wat uw installatie mogelijkheden zijn? Contacteer ons snel voor een bezoek bij u ter plaatse of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

Wat we doen

Meer info
Huisliften
Grytec specialiseert zich in de installatie van elektrische huisliften. Dit type lift neemt weinig ruimte in en is ideaal voor privé woningen, kleinere kantoren en winkels.

Hebt u nood aan een kleine lift in huis? Grytec monteert een compacte en veilige personenlift volledig op maat van uw woning.
Meer info
Personenliften nieuw en verbouwingen

Bent u op zoek naar een comfortabele en kwaliteitsvolle personenlift voor een kleiner appartementsgebouw, kantoor of commercieel pand met meerdere verdiepingen?

Grytec monteert zowel hydraulische personenliften als elektrische tractieliften zonder machinekamer.

Ook doet Grytec van bestaande liften aanpassingen gaande van kleine aanpassingen voor risicoanalyse tot complete ombouwingen ,met nieuwe sturing , motor en vernieuwen liftkooien 

Meer info
Service- en keukenliften
Hebt u een snelle keukenlift in uw restaurant nodig? Of wenst u een vlotte service- of dossierlift voor uw winkel of kantoorgebouw?

Grytec installeert verschillende types elektrische kleingoederenliften op maat in bestaande en nieuwbouw panden. Ze bieden snel en veilig verticaal transport van goederen en vergen weinig onderhoud.
Meer info
Schaarliften en schaartafels
Bent u op zoek naar een geschikte lift voor het overbruggen van hoogteverschillen in uw werkproces of het verticaal en/of horizontaal verplaatsen van zware lasten en auto's?

Dan kan de installatie van een duurzame, hydraulische schaarlift of schaartafel door Grytec een oplossing op uw maat zijn.

Daar de concurrentie stopt  gaan wij door met een degelijke depannagedienst zowel in West als in Oost-vlaanderen 24/7 zonder uitzondering dag-nacht, zon of feestdag staan onze techniekers klaar .
Meer info
Goederenliften en platformliften
Naast personenliften kan u bij Grytec ook terecht voor de installatie van goederen- en platformliften met verschillende hefvermogens en afzetmogelijkheden op verschillende niveaus.

Deze hydraulisch aangedreven liften van kwaliteitsmerken O.M.E.R. en Hidral worden door Grytec geïnstalleerd volgens gevraagde afmetingen.
Meer info
Autoliften en draaiplatformen
Op zoek naar de perfecte oplossing voor uw parkeerproblemen?

Met een duurzame autolift optimaliseert u alle beschikbare parkeerruimte, terwijl een autodraaiplatform de ideale oplossing kan zijn voor een te krappe manoeuvreerruimte in uw garage.

Laatste referenties

Huislift Oostkamp Oostkamp
Schaartafel garage Meulebeke
Goederenlift hotel Oostende
Platformlift bouwbedrijf Gent

Contacteer ons